Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:47:04 GMT

سامانه سخا در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۷۶۳۴

سامانه سخا در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود

 علی‌زینی‌وند روز پنجشنبه در نشست تبیین و معرفی سامانه سخا اظهار داشت: نهادهای حمایتی و امدادی از جمله آستان قدس رضوی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره )، بنیاد مستضعفان، خیریه‌ها، سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های امدادی از قبیل کمیته امداد حضرت امام (ره)و بهزیستی در کشور همواره مشغول امداد رسانی و حمایت از اقشار آسیب پذیر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سامانه سخا به منظور جلوگیری از پراکندگی و ارائه خدمات جزیره‌ای و اقدامات این نهادها، برای حمایت هدفمند از قشر آسیب پذیر جامعه راه‌اندازی می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمیته امداد حضرت امام(ره) به عنوان هسته اصلی این کمک‌ها باید این سامانه‌ را طراحی و عملیاتی کند تا نهادها و اشخاص کمک کننده با مراجعه به سامانه و دریافت اطلاعات موردنیاز کمک‌های خود را ثبت و بدین ترتیب ضمن جلوگیری از ارائه خدمات و کمک‌های تکراری همه نیازمندان زیر چتر حمایتی سازمان‌ها و افراد کمک کننده باشند.

 وی با اعلام حمایت از کمیته امداد و بسیج تمامی امکانات موردنیاز این سامانه از طریق دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد این سامانه به منظور ثبت اطلاعات در این استان یک امر جدی و ضروری است و می‌تواند به عنوان پایلوت در سایر نقاط کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

زینی وند خاطر نشان کرد: امیدوار هستیم که در ماه مبارک رمضان با افزایش قابل توجه کمک‌های انسان دوستانه، این ظرفیت در سیستان و بلوچستان وجود دارد که بتوان چندین بار بسته‌های غذایی را بین اقشار کم درآمد و آسیب‌پذیر توزیع کنیم تا دغدغه معیشت نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در جریان سیل دیماه گذشته به دلیل پراکندگی کمک‌ها بعضا تجمیع مواد غذایی و دپو و فاسد شدن این مواد را در انبارها را داشتیم، تصریح کرد: هدف همه سازمان‌ها، نهادها و خیرین کمک به افراد نیازمند است لذا عدم وجود اطلاعات ثبت شده در سامانه‌ای مشخص، موجب بروز این مشکلات می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: هم‌اینک تعدادی از خانوارها تحت حمایت نهادهای حمایتی هستند، اما یک بخش از جمعیتی که در حاشیه شهر زاهدان و سایر نقاط سکونت دارند، فاقد اسناد هویتی بوده و باید به این افراد هم کمک شود چرا که در قبال همه افرادی که در جامعه زندگی می‌کنند، مسوول هستیم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان های مردم نهاد کمک های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان های مردم نهاد کمک های مردمی سیستان و بلوچستان سازمان های مردم نهاد کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان