Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:05:52 GMT

رونمایی مدیر کل کمیته امداد استان قم از سامانه سخا

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۵۰۸۸

رونمایی مدیر کل کمیته امداد استان قم از سامانه سخا

ایسنا/قم مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم از سامانه سخا رونمایی شد.

اکبر میرشکار در نشست خبری امروز که در سالن اجتماعات کمیته امداد برگزار شد عنوان کرد: درسال 98مبلغ 67میلیارد تومان درآمد از سوی کمیته جذب شده است که این مبلغ نسبت به سال قبل 44درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره بر رتبه اول کمیته امداد استان قم در سال 98 تصریح کرد: از کمیته امداد استان قم به عنوان اولین مقام در جذب درآمد از سمت ریاست کمیته امداد کشور تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: 22هزار نفر در استان به صورت مستمر مشمول خدمات کمیته امداد هستند که 15هزار نفر ازاین آمار را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند.

وی در ادامه عنوان کرد: در سال98 تعداد هزار و 800خانوار تحت پوشش کمیته امداد بودند که 14هزار نفر از این آمار را سالمندان تشکیل می دهند.

میر شکار در خصوص اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان خاطر نشان کرد: مبلغ 5میلیون تومان به بالا به افراد واجد الشرایط تحت پوشش یا غیر تحت پوشش تعلق می گیرد که در سال 98 چهار هزار نفر از این تسهیلات بهره بردند.

مدیرکل کمیته امداد در خصوص سایر اقدامات این سازمان در سال 98 تصریح کرد: 743نفر از وام ودیعه مسکن استفاده و 548نفر از وام قرض الحسنه جهت خرید مسکن استفاده کردند.

وی با بیان اینکه در سال 98مبلغ 103میلیارد تومان وام به صورت قرض الحسنه به مدد جویان اختصاص داده شده است، اظهار داشت: این خدمات جهت توانمند شدن خانوار ها صورت گرفته است.

میرشکار با بیان اینکه گام اول توانمندی خانوارها با ارائه خدمات مشاوره شروع شده است،گفت: تا کنون 3هزار نفرمددجو از مشاوره فردی و 9هزار نفر از مشاوره گروهی بهره مند شدند که ماحصل آن بازگشت 67نفر ترک تحصیل به تحصیل و بازگشت 25زن مطلقه به زندگی قبل شان بوده است.

وی در خصوص برنامه های سال 99 عنوان کرد: یکی از هدف گذاری های کمیته امداد، توانمندی ازدواج است که در این زمینه به رشد 30درصدی در پرداخت کمک هزینه ازدواج دست یافته ایم.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به مشکل اصلی مددجویان درحوزه مسکن عنوان کرد: اگر سازمان مسکن و شهرسازی زمین هایی را در اختیار کمیته قرار دهد قادر به ساخت هزار واحد مسکونی خواهیم بود.

میرشکار درخصوص اقدامات کمیته در ایام قرنطینه عنوان کرد: در کنار توزیع بسته های بهداشتی 1میلیارد و 500میلیون تومان به صورت کارت هدیه یا نقدا به خانواده های آسیب پذیر اعطا شد.

وی در ادامه گفت: در اسفند ماه 98که مقارن با اوج شیوع ویروس کرونا بود، 19هزار بسته معیشتی بین مدد جویان توزیع شد.

میرشکار با اشاره به جشن نیکوکاری امسال تصریح کرد: با وجود تعطیلی مدارس و شرایط کرونا رشد 50درصدی کمک را نسبت به سال گذشته شاهد بودیم و در مجموع قادر به جذب 7میلیارد تومان کمک مردمی بودیم.

رئیس کمیته امداد استان قم ضمن تقدیر از کمک های بی نظیر مردم در ماه های اخیر اظهار کرد: مردم در 2ماه گذشته مبلغ 16میلیارد تومان به کمیته کمک کردند و این یعنی 109درصد رشد نسبت به دوماه اول سال 98 صورت گرفته که دستارود بسیار مهمی است.

وی در خصوص اقدامات کمیته امداد درایام ماه مبارک رمضان عنوان کرد: در طرح اطعام مهدوی روزانه 76هزار پرس غذای گرم درب منازل مددجویان توزیع شد و مبلغ 302میلیون تومان فطریه مردمی نیز ساعت 4عصر روز عید به حساب مددجویان واریز شد.

میرشکار ضمن تاکید بردقت شرعی کمیته جهت هدفمندی کمک های مردمی عنوان کرد: در کمیته امداد هر هزینه ای در محل خاص خود مصرف می شود.

رئیس کمیته امداد استان قم در انتها ضمن رونمایی از سامانه سخا عنوان کرد: این سامانه که مخفف خیر و احسان است، جهت آسانی کمک های خیرین و مردم به نیاز مندان بوده که مردم به راحتی با ورود به این سایت می توانند کمک های خود را به مدد جوی مدنظر از طریق درگاه بانکی واریز کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كميته امداد کمیته امداد استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۳ دانش‌آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند. - اخبار استانها -

مجید الهی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: چهار هزار و 135 معلم و فرهنگی نیک‌اندیش استان، حمایت‌های مادی و معنوی از پنج هزار و 752 فرزند یتیم و محسنین را در قالب طرح اکرام برعهده دارند. 

وی افزود: این حامیان شامل اساتید، معلمان، بسیجیان اساتید، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش خراسان شمالی هستند که همواره در اقدامات خداپسندانه پیشرو بوده‌اند.  بیش از 27 هزار حامی از سه هزار و 301 فرزند یتیم و پنج هزار و 46 فرزند محسنین خراسان شمالی در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه 13 هزار و 493 دانش آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند گفت: در کانون ولایت کمیته امداد بیش از 25 مربی کلاس‌های مختلف فرهنگی، تربیتی و تحصیلی را برای دانش آموزان برگزار می‌کنند و  اکثر این مربیان به صورت افتخاری با این نهاد همکاری دارند. 

وی تصریح کرد: کانون ولایت کمیته امداد خراسان شمالی کلاس‌های آموزش خیاطی، نقاشی، قرآن و غیره با سرفصل های توانمند سازی مددجویان را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌کند. سال گذشته 6 هزار و 883 نفر در خراسان شمالی در جشنواره قرآنی باران وحی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 9 برابری برخوردار بود و 540 نفر برگزیده استانی و 250  نیز به مرحله کشوری راه یافتند.

الهی‌راد در ادامه با اشاره  به این نکته که مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال 1402، 2 هزار و 600 متر مربع فرش به ارزش 105 میلیارد ریال بافتند، گفت:  450 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند. 

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه ، فاروج است. هم اکنون 6 راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.  راهبران شغلی وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی