Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: سامانه سخا (سامانه خیر و احسان) راه اندازی شده است و همه ارگان ها، نهاد‌ها و سازمان‌های مردم نهاد برای یکپارچه سازی کمک ها، مشخصات افراد مورد هدف و نحوه کمک رسانی را در این سامانه وارد می‌کنند. تاریخ انتشار: 16:44 - 26 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۹۳۴۱ خبرگزاری میزان - طبق اعلام  پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، جلسه هماهنگی دستگاه‌ها در زمینه کمک مومنانه و حمایت از اقشار آسیب پذیر صبح امروز دوشنبه ۲۶ خردادماه به ریاست شکراله حسن بیگی با حضور فرزانه مروستی مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیران دستگاه‌های مسئول و برخی اعضای انجمن‌ها و خیرین استان در محل استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد ضرورت ورود دستگاه‌ها برای کمک به اقشار آسیب پذیر همزمان با گسترش ویروس کرونا در کشور افزود: ورود کمیته امداد، سپاه، بهزیستی و هلال احمر و هماهنگی فرمانداری‌ها با سمن‌ها و خیرین برای ارسال کمک‌های مومنانه به خانواده‌های آسیب پذیر و کم بضاعت برای کنترل آثار ویروس کرونا بر معیشت این اقشار موثر بود.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران عنوان کرد: توزیع عادلانه کمک‌های مردم و خیرین برای رسیدن به اقشار نیازمند که از ورود ویروس کرونا آسیب اقتصادی دیده اند نیازمند هماهنگی بین دستگاه‌های مسئول است.   بیشتر بخوانید:  حسن بیگی: کسب رتبه چهارم استان تهران در ارزیابی انتخابات میان سایر استان‌ها حسن بیگی با اشاره به اینکه ویروس جدید در دنیا در حال گسترش است و هر روز اخبار تازه‌ای از افزایش مبتلایان در دنیا گزارش می‌شود تصریح کرد: در کشور ما تعداد فوتی‌ها دوباره سه رقمی شده است و به نظر می‌رسد رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان مردم کمرنگ شده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با بیان اینکه در فروردین ماه براساس آمار‌ها ۶۲ درصد مردم تهران فاصله گذاری فیزیکی را رعایت می‌کردند گفت: در حال حاضر رعایت فاصله گذاری فیزیکی در کشور ۱۸ درصد و در تهران ۱۱ درصد است و نشانه خوبی نیست و احتمال ورود به موج دوم شیوع ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: به دلیل نبود امکان برگزاری جلسات حضوری در دوران اوج شیوع ویروس کرونا، با همکاری سمن ها، خیرین و نهاد‌های دولتی و انقلابی طرح ساماندهی مشارکت‌های مردمی آغاز شد و تفاهم نامه‌ای توسط وزارت کار تهیه و تعهدات دستگاه‌ها در این بخش مشخص شد.

حسن بیگی گفت: با همکاری کمیته امداد و به منظور ساماندهی کمک‌های مومنانه و کنترل توزیع میان اقشار آسیب پذیر از ویروس کرونا، سامانه "سخا" (سامانه خیر و احسان) راه اندازی شده و ارگان هاو سازمان‌های مردم نهاد برای یکپارچه سازی کمک ها، مشخصات افراد مورد هدف را در این سامانه وارد می‌کنند.

معاون استاندار تهران تاکید کرد: برای دستیابی به هدف کمک مومنانه به اقشار آسیب دیده از ویروس کرونا مطابق نامه کمیته امداد امام (ره) همه خیرین، سازمان‌ها و تشکل‌های استان در این سامانه ثبت نام کنند و به هر روشی که امکان کمک وجود دارد اعلام آمادگی کنند.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد؛ موضوع راه اندازی سامانه سخا و ارائه بانک اطلاعات و نحوه کمک رسانی دستگاه‌های استان در شورای اداری مطرح شود همچنین در راستای حمایت از صنوف آسیب دیده از شیوع کرونا و موضوع اظهار نامه مالیاتی آن‌ها به معاونت اقتصادی استانداری ارجاع شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون سیاسی استاندار تهران اقشار آسیب پذیر استانداری تهران اقشار آسیب پذیر ویروس کرونا دستگاه ها حسن بیگی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، نادر علیزاده بعدازظهر شنبه در حاشیه بازدید از طرح یکپارچه سازی شالیزارهای بزمینان آمل از اجرای طرح یکپارچه سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها خبر داد.

وی گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ سال است و پیش بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

مازندران ۲۱۳ هزار هکتار شالیزار دارد.

کد خبر 6096483

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب